A* House7 Photos
An infill between house and garage utilising an underused part of the back garden. The concept was to not compete with the host house but to subtly hint at something behind the garden wall. The extension had to accommodate a Family / Cinema Room opening onto the garden, guest suite and steam room. First floor addition and alterations were also included in the works. The exterior spaces created by cranking the long linear plan, Rear Terrace and Entrance Court add to the overall scheme.

By continuing to browse this site, I agree A R C H I T E C T S Carrick Howell Lawrence and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the A R C H I T E C T S Carrick Howell Lawrence's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.